Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Takva’dan kavga açıklaması: Mahkeme yolu açıktır

Van Ticaret ve Sanayi

Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Necdet Takva, “oda meclis toplantısında üyelerinin kavga ettiği” yönündeki paylaşımların gerçeği yansıtmadığını belirterek, “lanse edildiği gibi bir saldırı varsa mahkeme yolu açıktır. Hiç kimseye silah çekilmesi söz konusu değildir” dedi.

Kurban Bayramının dördüncü gününde basın mensupları ile bir araya gelen Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva ve Oda Yönetimi, bayram öncesi yapılan meclis toplantısında yaşanan olaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bayram arifesinde gerçeği yansıtmayan bir gündemin ortaya atılmasını doğru bulmadıklarını, yapılan paylaşımların art niyet taşıdığını belirten Van TSO Başkanı Necdet Takva, oda üyelerine yönelik yapılacak bir yatırımın, bir tesisin ‘Seçim Yatırımı’ olarak dile getirilmesini yanlış bir yaklaşım olarak değerlendirdiklerini dile getirdi.

Van TSO’nun tarihinde ilk kez böyle bir konunun gündeme geldiğini ve tartışıldığını belirten Takva, “Toplantıda bir maddeyi üyelerimizin kullanımına sunduk. Bu aslında güzel bir şey. İlerleyen zamanlarda bir sosyal tesis inşa edilmesi, bir arsanın temin edilmesiyle ilgili gündem oluşturmak istedik. Tek amacımız odanın üyelerinin hayatını kolaylaştırmaktır. Bütün meclis toplantılarımız kayıt altındadır. Biz oda mahremiyetini paylaşacak bir tutum içerisinde olmayacağız. İsteyen basın mensubu arkadaşlara da meclisin onanıyla toplantının görüntülerini izletebiliriz.

Dolayısıyla odanın ve kentin huzurunu kaçıracak yaklaşımlar içerisinde bulunulmasını doğru bulmuyoruz. Olayda adı geçen arkadaşlarımızın meclisteki görüntüleri o iş adamı olan arkadaşlarımızı düşünerek paylaşmak istemiyoruz. İsteyen Basın Mensubu arkadaşımız gelip odamızda o görüntüleri izleyebilir. O arkadaşlara yönelik her hangi bir saldırı söz konusu değildir. Öyle lanse edildiği gibi bir saldırı varsa mahkeme yolu açıktır arkadaşlar. Hiç kimseye silah çekilmesi söz konusu değildir. Meclis toplantımıza kimse silahla giremez. Kaldı ki böyle bir olay söz konusu değil, sözlü bir tartışma yaşanmış ve nihayetinde sükunet sağlanmıştır” dedi.

Urartu Haber