Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vanlı öğrenciler Çek Cumhuriyeti’nde staj yaptı

Erasmus “ 3D Teknolojisi

Erasmus “ 3D Teknolojisi Eğitimi ve Stajı Yazılım projesi” çerçevesinde Van Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 15 öğrenci ve 4 öğretmen Çek Cumhuriyeti’nde 3D Yazılım üzerinde staj eğitim gördü. Yeni ve kullanışlı tasarımıyla istanbul eskort web sayfası sizler için yayında..

Van’ın en büyük ve merkez ilçesi olan İpekyolu ilçesi, Şerefiye Mahallesi yerleşkesi sınırları içerisinde bulunan Nene hatun Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören 15 Öğrenci ve 4 Öğretmen, Çek Cumhuriyeti’ne giderek 3D Teknolojisi Eğitimi ve Stajı “Yazılım Projesi” üzerine 20 günlük önemli bir staj görme başarısını elde etti.

Erasmus Projesi kapsamında ilk defa farklı bir ülkeye güden Öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Okul İdaresine, Öğretmen ve emeği geçen herkese teşekkür etiler. 20 Günlük 3D Teknolojisi Eğitimi Stajı “Yazılım Projesi” kapsamında Çek Cumhuriyetine giden Öğrenciler, böylesi etkinliklerin daha çok yapılması gerektiğini belirterek, diğer öğrencilerinde bu imkânlardan faydalanması gerektiğini söylediler.