Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Deva Partisi Lideri Babacan, Van’da Ölmez ve Yorulmaz ailesinin nikah şahitliğini yaptı

DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve aynı zamanda GMYK üyesi olan Avukat Rojhat Ölmez, yapılan görkemli düğünle dünya evine girdi.

DEVA Partisi Kurucular Kurulu

Kendisi gibi avukat olan Aslıhan Yorulmaz ile hayatlarını birleştiren, DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve aynı zamanda GMYK üyesi olan avukat Rojhat Ölmez’in, Van’da beş yıldızlı bir otelde yaptığı düğüne birçok önemli isimler katıldı. Başta DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve eşi Zeynep Babacan olmak üzere çok sayıda önemli isimler düğüne katılarak anlamlı güne şahitlik etti.

Nikah şahitliğini DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın yaptığı Ölmez ve Yorulmaz ailesinin düğünü, uzun süre konuşulacak önemli izlenimler bıraktı. Damat Rojhat Ölmez ve gelin Aslıhan Yorulmaz’ın mutlulukları gözlerinden okunurken, aile büyüklerinin ise tek tek misafirlerle ilgilenmeleri dikkatlerden kaçmadı.

Rojhat ve Aslıhan çiftine mutluluklar dileyen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve diğer siyasiler sosyal medya hesaplarında düğünün muhteşemliğine dikkat çekti. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabında  “Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz, yol arkadaşım Rojhat Ölmez’in mutlu gününe Zeynep ile birlikte katıldık. Aslıhan ve Rojhat’a mutlu bir ömür diliyoruz” diyerek düğünle ilgili duygularını paylaştı.

Başka bir siyasetçinin yaptığı paylaşımda; “DEVA Partisi Kurucular Kurulu ve GMYK Üyesi Rojhat Ölmez ve kıymetli eşi Aslıhan hanımı tebrik ediyor, birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum” dedi.

Düğüne katılan diğer bazı isimler ise şu ifadelere yer verdi; “DEVA Partisi Kurucular Kurulu ve GMYK Üyesi Rojhat Ölmez’in düğün merasimine katıldık. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın teşrifleriyle DEVA ailesinin bir araya geldiği düğünde kardeşim Rojhat Ölmez’i ve eşi Aslı Hanımı tebrik eder, kendilerine ömür boyu aile saadeti dilerim” şeklinde birçok paylaşımlar yapıldı. Damat Rojhat Ölmez ise yaptığı açıklamada, Başta Genel Başkan Ali Babacan ve eşi Zeynep Babacan olmak üzere, bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ettiğini vurguladı. 

Bizlerde Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetimi ve Havadis Medya Grubu olarak Avukat Rojhat Ölmez ve kıymetli eşi Aslıhan Yorulmaz Ölmez’e ömür boyu mutluluklar dileriz.

Van Havadis