Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ABBİM’den Kurban Bayramı tebrik mesajı

Anadolu Basın Birliği İnternet

Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Genel Başkanı Ayhan Yazlık, Kurban Bayramı dolaysıyla bir mesaj yayımladı.

ABBİM Genel Başkanı Ayhan Yazlık, yayımladığı mesajında kardeşlik duygularını pekiştiren Bayramın,  insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesi dileğinde bulundu.

Bayramların, milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarını kuvvetlendiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı müstesna günler olduğunu ifade eden ABBİM Genel Başkanı Ayhan Yazlık, “Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir.

Bütün bu değerleri bünyesinde barındıran İslam dinimizin, anlamlı günlerinden biri olan Mübarek Kurban Bayramı, yardımlaşmayı ve paylaşmayı ifade etmektedir. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi her daim güçlü tutmalıyız” diyen ABBİM Genel Başkanı Ayhan Yazlık,  Mübarek Kurban Bayramı’nın,  İslam âlemine, sağlık, huzur ve barış getirmesini temenni ederim. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Basın Mensubu meslektaşlarım olmak üzere, tüm İslam âleminin Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutlar sağlık ve afiyetler dilerim” dedi.